Verhoog Uw Bedrijfsresultaat Met Google Ads

Google Ads is dé online marketing tool van de 21e eeuw. Met dit uitgebreide programma en mijn ervaring ziet u vanaf dag 1 resultaat. U komt bovenaan in de zoekresultaten van Google te staan en u springt gelijk in het oog bij een potentiële klant. Zo verhoogt u én uw omzet én uw naamsbekendheid.

Scherp Tarief

Ik hanteer een scherp tarief, waardoor de campagne voor u en voor mij rendabel is.

R

Professionele Kwaliteit

Mijn campagnes worden met de grootste zorgvuldigheid opgezet en zijn daarom van professionele kwaliteit.

A

Persoonlijke Campagne

Uw campagne zal een zeer persoonlijke uitstraling krijgen, die goed bij uw bedrijf past.

Wat is Google Ads adverteren?

Google Ads adverteren houdt in dat u bovenaan de zoekresultaten in Google komt, als mensen zoeken naar een bedrijf dat de producten of diensten levert zoals die van het uwe. Ik ben Google Ads specialist en ken de fijne kneepjes van het vak. Dit resulteert voor u in relevante leads tegen een goede prijs. Adverteren via Google is ideaal om uw bedrijfsresultaat een boost te geven. Vanaf de eerste dag zullen er al relevante leads naar uw website geleid worden. Het programma werkt met een Pay-per-Click systeem. Dit houdt in dat u alleen betaalt voor leads die daadwerkelijk naar uw website zijn geleid. Als mensen niet op uw advertenties klikken, maar toch uw advertentie hebben gezien, betaalt u dus helemaal niets. Toch neemt hierdoor de naamsbekendheid van uw bedrijf toe door Google Ads marketing.

Hoe ziet adverteren in Google eruit?

Uw potentiële klanten krijgen altijd een tweetal titels te zien, waarmee u de aandacht van de lead probeert te trekken. Vervolgens wordt in de beschrijving uw product of dienst verder toegelicht. Bovendien dient er in uw Google Ads campagne een uiteindelijke- en een zichtbare URL aanwezig te zijn. De zichtbare URL maak ik zo aantrekkelijk en relevant mogelijk, de uiteindelijke URL is de pagina, waar de lead uiteindelijk naar toe wordt geleid. Zie voor een uitgebreidere uitleg van Google zelf de volgende link: https://adwords.google.com/intl/nl_nl/home/.

Wat levert een professionele Google Ads campagne u op?

Met een voor uw bedrijf specifiek gemaakte campagne zorg ik er voor dat er meer relevant verkeer naar uw website komt. Dit zal voor u meer klanten, meer omzet en een grotere naamsbekendheid opleveren. Van klik naar klant is dan ook het motto. Het budget is handmatig aan te passen, waardoor we voor u de ideale balans tussen meer kliks en minimale kosten kunnen vinden. Zo kost het u nooit meer dan u vooraf gepland had en levert het u wel het gewenste aantal bezoekers op. Bovendien kunnen we met Google AdWords een voor u relevante regio kiezen, zodat u daadwerkelijk nieuwe klanten zult krijgen, die anders nooit uw klant waren geworden, omdat u simpelweg niet vindbaar was.

Contactgegevens

info@sanderfrik.com

+316 28 38 49 59

Desselaar 7
4907 KR Oosterhout

Verstuur Een Bericht

10 + 1 =