Verhoog Uw Bedrijfsresultaat Met Google Shopping

Met advertenties van Google Shopping komt u in de online etalage van Google te staan. Zo wordt u snel gevonden als potentiële klanten naar een product als het uwe zoeken en weet de klant direct wat u te bieden heeft en voor welke prijs.

Scherp Tarief

Ik hanteer een scherp tarief, waardoor de campagne voor u en voor mij rendabel is.

R

Professionele Kwaliteit

Mijn campagnes worden met de grootste zorgvuldigheid opgezet en zijn daarom van professionele kwaliteit.

A

Persoonlijke Campagne

Uw campagne zal een zeer persoonlijke uitstraling krijgen, die goed bij uw bedrijf past.

Wat is Google Shopping adverteren?

Google Shopping is een aanvulling op Google Ads, die met name effectief is voor webshops. Door uw product feed te koppelen zal het algoritme achter Google uw producten gaan vertonen bij relevante zoekopdrachten. Zo komt u bovenaan Google te staan met voor uw klant een duidelijk beeld van wat u verkoopt. Google Shopping is daarom het uitgelezen middel voor uw webshop om via Google uw conversies toe te laten nemen.

Wat levert Google Shopping voor u op?

Ik ga voor u aan de slag om een zo relevant mogelijke Google Shopping campagne op te zetten. Hiermee bereiken we uw specifieke doelgroep zeer efficiënt. Samen met het algoritme van Google krijgt u zo meer leads op uw website en zullen de conversies snel genoeg volgen. Net als Google Ads, werkt Google Shopping met een Pay-Per-Click systeem. Zo betaalt u nooit meer dan nodig. Samen met u kijk ik vervolgens waar de meeste winst te behalen is en gaan we zo op weg naar een zeer comfortabele kosten/conversie. Zo betaalt de Shopping campagne zich uiteraard het beste uit.

Hoe ziet Google Shopping adverteren er uit?

U komt naast of boven de organische en betaalde zoekresultaten van Google te staan, met een zeer visuele advertentie. Binnen Google Shopping bestaan de advertenties niet alleen uit tekst. Deze bevatten dan ook een foto, een prijs en een beschrijving.  Ook zult u met uw advertentie in het tabje “Shopping” terecht komen. Dit is een omgeving met soortgelijke producten als het uwe. Uiteraard is het dan de kunst om indruk op uw potentiële klant te maken en de verkoop binnen te halen

Contactgegevens

info@sanderfrik.com

+316 28 38 49 59

Desselaar 7
4907 KR Oosterhout

Verstuur Een Bericht

15 + 4 =